Hartelijk dank sponsors !

De kinderen, personeel en de oudervereniging danken de gulle sponsors.

vergaderingen en komende activiteiten

De vergaderingen zijn in de personeelsrefter van de lagere school en starten om 20:00 uur en eindigen om 21:30 uur.

Nieuws van de oudervereniging verschenen op Gimme

Smakelijk eten bij de Dag van de Landbouw

ten voordele van de Oudervereniging Achel-Dorp

Beste ouders, familie en sympathisanten van onze Achelse jeugd,

Op uitnodiging van de Landelijke Gilde verzorgt de oudervereniging van Achel-Dorp de catering tijdens de Dag van de Landbouw op zondag 22 september 2019. De inkomsten komen ten goede van onze school en onze kinderen.

Wij nodigen u graag uit om die dag bij Boer Boonen van kaasmakerij Catharinadal op de Buitenheide te komen genieten van verschillende lekkernijen. Deze dag staan er talrijke leuke activiteiten op de agenda verzorgd door de Landelijke Gilde en partners. Zoals randanimatie met o.a. een rondleiding op de boerderij, een kubb-tornooi, een tractorbehendigheidscompetitie, een zonnebloemwedstrijd, een optreden van de drumband en de fanfare. Gedurende de dag zal er volop ijs, koffie, vlaai en drank zijn en mogen wij verschillende heerlijke, warme gerechten voor u klaar maken waar ook uw kinderen van zullen genieten!

Om ons goed hierop voor te bereiden, vragen wij u zich van tevoren in te schrijven via onderstaand invulstrookje (meer informatie hieronder) maar u mag uiteraard ook komen eten zonder inschrijving. U kunt ten laatste zondag 15 september uw invulstrookje inleveren bij Ine Schuurmans, Bleekstraat 4 te Achel. U kunt de inschrijvingsstrook ook inscannen en e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een foto ervan What’s appen naar +32-479-906129. Uw inschrijving is geldig na ontvangst bankoverschrijving en onze bevestiging per e-mail. Wij verheugen ons op uw komst en danken u voor uw steun!

Met vriendelijke groeten,

Erik Schultink - Voorzitter Oudervereniging Achel-Dorp
Ellen Sutens - Penningmeester
Ine Schuurmans, Greet Schuurmans, Caroline Huisman-Ruijg & Erik Schultink - werkgroep caterin g

Klik op onderstaande link om de inschrijvingsstrook te downloaden: 
Vul het vervolgens in en mail het naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oudervereniging Achel Dorp